Deze woningen in de Millingse Prinses Beatrixstraat staan al maanden leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze woningen in de Millingse Prinses Beatrixstraat staan al maanden leeg. © DG

Niemand kan huis vinden, maar Millingse huurwoning staat acht (!) maanden leeg: hoe kan dat?

MILLINGEN - Terwijl menig jongere snakt naar een eigen huisje, staat een huurwoning aan de Prinses Beatrixstraat in Millingen al acht maanden leeg. Veel geïnteresseerden zijn vooral op het laatste moment afgehaakt. De woningcorporatie gaat nu de verhuurprocedure tegen het licht houden. 

5 reacties

 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  Huurders hebben tegenwoordig hoge eisen, niet altijd reëel
 • Marijke Stoffelen

  2 maanden geleden
  Wat vreemd hier staat het hooguit maand leeg wordt opgeknapt en klaar voor volgende verhuurder
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Huurwoningen staan niet alleen in Millingen wat lang leeg. Ook in Nijmegen zie ik regelmatig dat een huurwoning gauw een maand of drie leegstaat na het verlaten van de woning door de oude huurder en de komst van een nieuwe huurder. Al eens gemeld bij Portaal. De afgelopen jaren geen verbetering gezien. Verhuurproces zou m.i. sneller moeten kunnen door o.a. aanpassingen in de bedrijfsvoering.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Dat is niet alleen in Millingen. In Elden staan sommige woningen ook al maanden leeg en worden eerst verbouwd c.q. opgeknapt.
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  Dit is niets nieuws, reeds jaren geleden bleven vooral woningen in Millingen langer leeg staan die juist waren gereserveerd voor asielzoekers met een verblijfsstatus. Maar juist die vonden toen al dat Millingen heel erg ver van Nijmegen en de rest van het land bleek af te liggen waardoor ze maar weinig belangstelling toonden voor de huizen.
 1. Een wolf is geen hond en een kalf is geen pony
  PREMIUM
  Dwarskijker

  Een wolf is geen hond en een kalf is geen pony

  De mens staat in een bijzondere verhouding tot het dier. Het ene beest interesseert hem geen moer, voor het andere stelt hij zijn leven in de waagschaal. Zitten er een paar honden gevangen tussen de hete lava op La Palma, dan worden kosten noch moeite gespaard om ze te redden. Geavanceerde drones met vangnetten worden ingezet, alles in een gedetailleerd voorbereide operatie. Als die eindelijk kan worden uitgevoerd, blijken waaghalzen de hete lavabodem al te hebben getrotseerd en zijn de honden al in veiligheid gebracht.

Nijmegen e.o.