Maria Cozzani speelt viool in Atelier Rasecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Maria Cozzani speelt viool in Atelier Rasecht. © Eigen foto

Nieuw festival Ubb HiLL in Beek: Rijksstraatweg als podium voor kunst en muziek

UBBERGEN - Acht muziekpodia in historische gebouwen, evenzoveel expositieruimtes en dik 3 kilometer aan weg die van zichzelf al een bezichtiging waard is. Het nieuwe jaarlijkse festival Ubb HiLL in Ubbergen en Beek is het zusje van het grotere festival De Oversteek. Bas Broeder is de drijvende kracht achter allebei.

2 reacties

 • Manuel Kurpershoek

  4 weken geleden
  Het was leuk in Beek-Ubbergen Al was de beeldende kunst wat in het gedrang. Minder is beter denk ik dan. Muziek is fijn! Was fijn! Volgend jaar weer!
 • Frank van Broekhoven

  1 maand geleden
  Hoop dat podium vooral ook ruimte geeft aan lokale kunstenaars zoals Roos Terra, Marieke van Ruitenbeek en vele anderen. We hebben een mooie omgeving en evenzo mooie artistieke inwoners!
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Nijmegen e.o.