Een slachtoffer van de kopschoppers in Groesbeek
Volledig scherm
PREMIUM
Een slachtoffer van de kopschoppers in Groesbeek © Paul Rapp

Nieuwe strafzaak tegen kopschoppers Groesbeek komt er niet: OM houdt deur potdicht

GROESBEEK - Het Openbaar Ministerie (OM) houdt de deur naar een nieuw onderzoek in de mysterieuze Groesbeekse kopschopperszaak potdicht. ,,Bij de verdachten is het gerechtvaardigde vertrouwen gewekt dat het OM afziet van verdere vervolging’’, schrijft het OM in de afwijzingsbrief aan het slachtoffer. 

17 reacties

 • Roel Bosch

  1 jaar geleden
  Iemand bijna dood schoppen en dan wordt er een schadevergoeding berekend van € 14.330,70....... Die gasten moeten ze maar eens lekker een jaar of 15 opsluiten. O nee, in dit fraaie land wordt dat natuurlijk een taakstraf(je). Maar als je een waxinelichthourdetje tegen de gouden koets aangooit dan weten ze wel raad met je. @ Pedro; Precies, jouw omschrijving voor ons land heb ik ook wel eens gebruikt.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Ja, welkom in de bananenmonarchie Nederland. Waar rechters doen wat ze willen, politieke showprocessen bestaan, de ME demonstranten in mekaar kan rammen, de premier erop los kan liegen, de media gedwee doet wat de regering wil en het OM ook gewoon doet wat ze wil. En wij maar commentaar hebben op landen als Hongarije, Belarus en Rusland. En ze weten dat wij het weten en het interesseert ze niks. Een mooie case voor Omzigt als hij weer terugkomt. Als hij tenminste terugkomt.......
 • Hans Kerkhoven

  1 jaar geleden
  Wat is hier toch aan de hand?
 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Doofpotcultuur. Iemand vanuit het hoge echelon heeft hier iets flink fouts gedaan en dat mag niet uitkomen. Terwijl die criminele daders waarschijnlijk tijdens een biertje vorstelijk lachen om deze zaak, miet het slachtoffer het doen met een zielige schadevergoeding van €5000. En dan heeft de overheid het over vertrouwen krijgen van de burgers. Ja, dat lukt vast zo…..
 • Eric van Uden

  1 jaar geleden
  Welk belang kan in vredesnaam groter zijn dan het afstraffen van een mishandeling? Mijn ideeën, een van de verdachten werkt direct of indirect voor de overheid. Een van de verdachte of slachtoffer is betrokken in een grote opsporingszaak. Ik zou het idd nog even doorhakken, maar of de steen ooit boven komt?