Motorrijders in colonne over de dijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Motorrijders in colonne over de dijk. © Rias Immink

Noodkreet over herrie van motoren: ‘De ellende is weer begonnen’

GROESBEEK - Ziekmakend en milieuverpestend. Zo noemt een inwoner van Beek in een noodkreet aan burgemeester Slinkman de geluidsoverlast van motoren, die afgelopen weekend weer massaal in de regio verschenen.   

43 reacties

 • Rino Rijder

  2 jaar geleden
  Er zijn nu eenmaal mensen die zich aan van alles ergeren. Binnenkort zullen de wielrenners wel weer aan de beurt zijn voor de premium klaagzang van een geergerd persoon. Gevolgd door de muziek van de buren, de barbeque, de blaffende honden, de rumoerige kinderen, de TV van de hardhorende buur die te hard staat. Gewoon netjes naar de Kerk in het weekend, handjes op de schoot. Maar dan zonder kerkklokken natuurlijk...anders klaagt er weer iemand.
 • Henry Ebbers

  2 jaar geleden
  Wat zijn het toch voor een zielige gasten die moeten zeuren over motorrijders. Zijn ze soms jalours of gewoon zielig. Er zijn vele maanden lang geen motoren op de weg geweest. Als het dan een dag mooi weer is en er mensen genieten van het mooie weer, moeten ze gaan klagen. Er zielig, er zijn nog genoeg rustige dagen
 • Bea Brink

  2 jaar geleden
  Ook in Oosterbeek leek het alsof de slag om Arnhem weer begonnen was... waarom de motorrijders toch altijd in een grote groep van hun individuele vrijheid willen genieten is me een raadsel. De laagvliegende helikopters van de legeroefeningen maken minder lawaai.
 • Herbert Klanderman

  2 jaar geleden
  Ben blij dat ik goldwing rij 😀
 • Bernard Prkic

  2 jaar geleden
  Ik rijd zelf pas sinds 1 jaar motor, en rals ik een uitje maak op de motor rijd ik ook het liefst binnendoor. Ik begrijp de klagers wel: er zijn veel motoren die buitensporig veel geluid maken. Meestal ligt dat aan niet-originele dempers, waarbij soms ook de zogenaamde "dB killer" is verwijderd. Oplossing is beboeten van overtreders, en het verplicht verwijderen & vernietigen van de - letterlijk - knalpijp.