Ooijse Elian (17): eerst naar paus, nu naar WK in Sri Lanka

videoOOIJ - Elian Lavrijsen (17) uit Ooij maakt zich op voor het WK debatteren in Sri Lanka. Over een zoektocht naar uitdaging. En de kunst van goed luisteren. (Plus: drie tips om beter met de buurman te discussiëren!)

2 reacties

 • Josefien

  3 jaar geleden
  Succes!9
 • GaNieGoe

  3 jaar geleden
  Kortom, zware discussies worden vermeden en de waarheid mag niet altijd worden gezegd of in ieder geval op zo'n manier dat het allemaal lief en aardig overkomt.Het mag best wat minder soft en wat meer de waarheid benoemen. Direct zijn is niet altijd verkeerd ook in een discussie niet. In Den Haag zitten teveel watjes.Verder respect voor iemand van 17!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Nijmegen e.o.