Ouders diep geraakt door negatieve reacties op dood Luuk: ‘Onze zoon was in ieder geval niet bang om te leven’

De dood van hun zoon Luuk doet al zoveel pijn. En dan zetten mensen ook nog negatieve reacties onder het nieuwsbericht dat over zijn dood gaat. Waarom? Zijn ouders kunnen er met hun verstand niet bij. 

27 reacties

 • Pjotter

  6 maanden geleden
  Zo vreselijk, ook om dan zonder achtergrond allerlei negatieve meningen te ventileren die door de ouders als kwetsend worden ervaren. Ik neem aan dat de politie onderzocht heeft of en in hoeverre er sprake is van gebruik van lachgas, verdovende middelen, alcohol of texting tijdens rijden. Ook daarvoor moet je je ogen niet sluiten. Hij zou niet de eerste zijn bij wie dat het geval is. De jeugdige leeftijd is hiervoor natuurlijk verleidelijk, bij een 80 jarige zal dit minder het geval zijn. Toch: wees voorzichtig met dit soort niet bewezen conclusies. Sterkte voor de ouders
 • Plienie

  6 maanden geleden
  Het wordt tijd dat er niet meer gereageerd kan worden op dit soort trieste berichten. Uitschakelen die reageerknop. De mensen die familie en vrienden tot steun willen zijn weten ze wel te vinden op een andere manier. Wat bezielt mensen toch met hun wilde speculaties? Wie boeit het iets wat elco loopt te beweren. Ga je moeder lastigvallen of zo en leer eens wanneer je beter je mond kunt houden. Je mág alles zeggen, maar je hóeft niet alles te zeggen. Kappen met die respectloze onzin!
 • elco

  6 maanden geleden
  Een mening van iemand mag je gewoon plaatsen dat heet democratie dat we dat niet lek vinden Als nabestaanden is vers 2.Het feit blight dat deze jongen te roekeloos is geweest met zijn scooter en de bewuste drempel. Ook andere dingen die we allemaal wel lenen  
 • Henk Van der Heijden

  7 maanden geleden
  In 1975 verloor ik mijn vrouw (28) en 1994 mijn dochter (24) door auto ongelukken.Ook toen al kreeg ik  te maken met negatieve en speculatie die nergens op sloegen.Men zou is moeten weten wat voor impact dit voor de nabestaande heeft.Respect dat jullie dit door een open brief naar buiten hebben gebracht!! Zaterdag heb ik via live stream de plechtigheid gevolgd,ik was diep geraakt door de saamhorigheid en liefde voor elkaar.Heel veel sterkte, en blijf dicht bij elkaar nu.. maar vooral in de toekomst, het wordt nog heel zwaar en moeilijk,   Henk .
 • Henk Dries

  7 maanden geleden
  Onjuiste of onberedeneerde reacties kunnen enigszins worden voorkomen, wanneer de Gelderlander eist dan men reacties alleen plaatst onder eigen naam. 
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.