De tuin raakt overwoekerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De tuin raakt overwoekerd. © Henk Baron

Overwoekerde tuin en ratten bij huurhuis in Ooij, en dat vanwege gedoe over erfenis

OOIJ - De laatste bewoner overleed eind mei op 73-jarige leeftijd. Sindsdien staat de huurwoning van Oosterpoort aan de Prins Hendrikstraat in Ooij er in vrijwel onaangeroerde staat bij. Binnen is er weinig opgeruimd; het aanrecht staat nog vol en de tuin raakt overwoekerd. Buurtbewoners hebben al ratten gesignaleerd bij het huis.

3 reacties

 • Marijke Stoffelen

  1 maand geleden
  Eric van Lieshout hier staat er een al ruim 3 mnd leeg helemaal opgeknapt maar schijnbaar heeft Portaal geld genoeg terwijl er mensen om een huis zitten te springen vind ik niet dat dit zomaar kan
 • Erik van Lieshout

  1 maand geleden
  Een sociale huurwoning staat gemiddeld meer dan 2 maanden leeg
 • Paul Dijk

  1 maand geleden
  Wat een buitengewoon vervelende insteek voor een artikel. Ook los van het specifieke geval, de feiten, en wat buurtgenoten wel of niet denken. (ik heb er gelukkig op geen enkele manier van doen) - Dit soort 'journalistiek' is een krant - welke dan ook - en ook de website daarvan wat mij betreft onwaardig. Daarenboven plaatsen jullie dit - blijkens jullie artikel - net iets meer dan een maand (!) na het overlijden van de bewoner. Vinden jullie dat zelf ook niet totaal respectloos?

Nijmegen e.o.