Piepend en knarsend met Persings pontje naar de overkant

VIDEOPERSINGEN - Het voetveer bij Persingen is een cruciale schakel in diverse wandelingen, onder meer de steeds drukker belopen langeafstandswandeling Walk of Wisdom. Maar het zelfbedieningspontje knarst en piept. ,,Het een behoorlijke workout.”

10 reacties

 • buurman

  1 jaar geleden
  Jij bent Paul Jacobs niet. Een beetje flauw om onder iemand anders zijn naam te reageren. Wees een vent en reageer onder je eigen naam.
 • Biker

  1 jaar geleden
  Pffff wat een onzin. ik heb het laatst met mijn zoon van 11 gedaan en zelfs hij krijgt het voor elkaar. Ja het is wel even werken maar dat is nu net het punt met de verwende E-bike generatie die nu aan het opgroeien is. Alles, nou laten we zeggen veel, heel veel is zwaar, erg zwaar, niet te doen gewoon.. We worden steeds slapper met z'n allen omdat we alles aan machines overlaten. Zullen we anders op dit pontje ook een electrische lier plaatsen? Tis wel zielig al die zwetende mensen nu...
 • Will

  1 jaar geleden
  De polder is als de zuidelijke landen in de EU. Er moet altijd geld bij en het is altijd de schuld van een ander!!!!Spuitbusje vet en..........laat de handjes eens wapperen.
 • Henk Onstenk

  1 jaar geleden
  Ja want vroeger was alles beter.
 • RonS

  1 jaar geleden
  Hartstikke leuk dat ding. Herinneringswaardig voor al die wandelaars. Soms wel effe smeren. En mag het tegenwoordig nog een beetje moeite kosten als je naar de overkant wil.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Nijmegen e.o.