Waar komen de zonnepanelen te liggen?
Volledig scherm
PREMIUM
Waar komen de zonnepanelen te liggen? © Pim Ras Fotografie

Politiek Berg en Dal hakketakt flink over megazonnepark

GROESBEEK - ‘Waanzinnige uitspraken’ en ‘ik heb een afkeer van dit soort politiek'.

6 reacties

 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  wel eens tot een gedachte gekomen dat niet de politici het plan in hun hoofd hebben laten opkomen? Ik vermoed dat de eigenaar van het perceel het plan heeft ontworpen en bij gemeente gepolst heeft aan welk vergunning stelsel hij het plan moet toetsen.
 • nietus

  1 jaar geleden
  Zonder subsidies uit belastinggeld legt geen verstandig mens een zonne- of windmolenpark aan. Kom eerst maar eens met een plan waar je al die miljoenen chemische panelen en kunststof windmolenwieken na afschrijving gaat laten. En nee: dumpen in Afrika is geen oplossing!Natuur redden door natuur te verontreinigen is niet groen, maar gewoon oerstom. 
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  Is alleen de vraag hoe de bemoeizucht van gemeente bestuurders en (omwonenende) burgers rijmt met onder andere art 1 EP en art 17 EU handvest.
 • Gerrie

  1 jaar geleden
  Het politieke gekonkel druipt er al weer aan alle kanten vanaf. Hoe halen politici het in hun hoofd om zulke ingrijpende plannen te ontwikkelen zonder daarvoor de bewoners te polsen. Het lijkt wel op chantage, als we dit niet accepteren neemt de provincie het over en moeten we maar afwachten hoe het eruit gaat zien, wordt er gezegd. Linkse dreigementen waarvan een normaal mens langzaamaan genoeg krijgt. Verdiep je eerst eens in de materie dan zul je zien dat het kansloos is, wind-en zonne-energie. 
 • Gebeli

  1 jaar geleden
  Persoonlijk heb ik een hekel aan draaiende politici die de burger niet en of niet goed informeren.

Nijmegen e.o.