Voetbalclub Achilles ‘29.
Volledig scherm
PREMIUM
Voetbalclub Achilles ‘29. © Flip Franssen

Profvoetballers Achilles '29 slapen in een uitgaanscentrum en zijn duizenden euro’s kwijt

videoGROESBEEK - Het avontuur in Groesbeek is uitgelopen op een drama. De profdroom is uiteengevallen. De Amerikaanse voetballers Alberto Rodriguez en Vilson Maldonado stellen te zijn opgelicht om te mogen voetballen bij Achilles’29. Bovendien hebben ze drie weken lang in een uitgaanscentrum geslapen. ,,Ze maken misbruik van ambitieuze voetballers.”

13 reacties

 • OogvanNijmegen

  3 jaar geleden
  Waarom zit die Derks er nog steeds überhaupt. Zitten al jaren in het drijfzand en de club gaat / is ten onder door megalomanie. 
 • goedelezer

  3 jaar geleden
  Wat een drama voor die spelers.Ja zo gaat die club (lees Frans enz ) om met spelers die een toekomst zoeken.Gewoon opdoeken die handel
 • Freddie

  3 jaar geleden
  Wel vreemd dat geen van de Amerikanen en of Mexicaan die bij Achilles'29 spelen dit zo hebben ervaren. Het tijdstip om dit bij de Gelderlander te melden is een laffe zet van voorzitter Pjotr van der Horst. Vlak voor de ALV komt dit verhaal hem natuurlijk goed uit. In een woord schandalig! 
 • Dion

  3 jaar geleden
  Heeft Achilles wel netjes de toeristenbelasting afgedragen voor het camperen in een bar?
 • Marijke Stoffelen

  3 jaar geleden
  Beetje onzin wat je zegt daarom word Frans Derks op non actief gezet maar ja een Aartje na zijn vaartje Wim Derks dacht ook altijd dat hij alles mocht maar met deze praktijken van zijn kids zal Wim zich toch omdraaien in zijn graf