De locatie van het nieuwe wooncomplex in Millingen. Er is veel animo: voor de 26 appartementen die er moeten komen, hebben zich al ruim 150 belangstellenden gemeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie van het nieuwe wooncomplex in Millingen. Er is veel animo: voor de 26 appartementen die er moeten komen, hebben zich al ruim 150 belangstellenden gemeld. © Eigen foto

Protest tegen nieuw sociale huurcomplex Millingen:
‘Laten we het dorp niet verder verkwanselen’

MILLINGEN - Als de gemeenteraad ‘ja’ zegt, krijgt Millingen 26 nieuwe appartementen tegenover de basisschool. Een zegen in tijden van woningnood? Kunstenaar Marjolijn Rigtering vindt van niet. 

7 reacties

 • A.M. Berben

  5 maanden geleden
  Deze elitair denkend kunstenares kan natuurlijk ook gewoon zelf Millingen verlaten, mij lijkt dat een aanwinst voor de leefbaarheid aldaar. Daarnaast is de beoogde bouwplek nu ook niet direct een voorbeeld van bouwkundige schoonheid, dus waarom zou daar niet gebouwd kunnen worden?
 • Rob Elissen

  5 maanden geleden
  Perfesser Leipestijn is ook uit de zweefmolen....
 • Ton Verkerk

  5 maanden geleden
  Wat voor problemen vallen er te verwachten van senioren? Dat is niet bepaald de groep die bekend is voor wilde feesten tot diep in de nacht.
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Een duidelijker bekentenis dan 'niet herkennen' bestaat niet.
 • Marjolijn Dehue

  5 maanden geleden
  Dus sociale huurders zijn slecht voor het imago van een dorp/stad? Toe maar, dank je wel. Ikzelf (60+) ga binnenkort een sociale huurwoning, voor 60+ betrekken omdat mijn inkomen navenant is. Je komt in aanmerking voor een sociale huurwoning als je jaar inkomen niet hoger is dan € 47.000, het gros van de Nederlanders halen dat inkomen niet. Sociale huur is niet alleen voor asociale, armoedige, overlast gevende huurders. Zelfs niet als ze in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Nijmegen e.o.