Het feest, als het er al van komt, wordt in ieder geval niet op sportpark De Heikant gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het feest, als het er al van komt, wordt in ieder geval niet op sportpark De Heikant gehouden. © nvt

Rechter nekt jubileumfeest Achilles

UPDATEGROESBEEK - De viering van het negentigjarig bestaan van voetbalvereniging Achilles’29 in Groesbeek staat op losse schroeven.  De club wilde het feestje zaterdag vieren op sportpark De Heikant maar mag daar van de rechter niet meer komen

33 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  De gemeente heeft een miljoen in de accomodatie gestoken, waar de familie Derks gebruik van wil gaan maken voor commercieel gewin, men wil immers vanuut De Linde sport en spel gaan organiseren. Legale diefstal is dit.
 • Ton

  2 jaar geleden
  Hoezo? Dat gesubsidieerde kunstgrasveld ligt er toch? Dat is vernield, wat dus schade aan de boedel betekend. Ik heb sterk de indruk dat Derks zich de boe(de)l toegeëigend heeft, oftewel een kunstgrasveld heeft gejat.
 • KERKHOFF

  3 jaar geleden
  is achteraf gezien niet geheel correct. De gemeente stelt niet dat de subsidie aan D is uitgekeerd maar stelt zich, als ik het goed begrijp, op het standpunt dat de gebouwen die nu in eigendom van D gerekend mogen worden door de verstrekte subsidie is betaald en gebouwd. Als A29 de subsidie niet in ontvangst genomen had waren de gebouwen ook niet verrezen. Dit is denk ik de gedachte gang van gemeente.
 • KERKHOFF

  3 jaar geleden
  Ook, ten alle tijde is het huidige bestuur aanspreekbaar. Indien het gedragingen zijn van voorgangers dan kunnen zij de voorgangers aanspreken. Echter dit treft de (schade dragende) derde niet. Een bestuurder dient direct na constatering de onrechtmatige gedraging van de voorganger op te lossen en te beëindigen. Zodra deze dit niet doet, of er pas na 3 jaren achter komt, is de huidige bestuurder zelf in privé volledig aanspreekbaar voor de gevolgen. Geld eveneens ook voor B&W en raadsleden gemeente besturen.
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Het zaakje stinkt flink.

Nijmegen e.o.