Met grote oranje stickers - zoals hier op de van Randwijksingel in Malden - maakt Breng duidelijk dat lijn 1 niet meer rijdt tot 'nader bericht'.
Volledig scherm
PREMIUM
Met grote oranje stickers - zoals hier op de van Randwijksingel in Malden - maakt Breng duidelijk dat lijn 1 niet meer rijdt tot 'nader bericht'. © Theo Peeters

Reizigersorganisatie Rover en Afrika Museum:
‘Geschrapte buslijnen moeten zeker terug’

HEILIG LANDSTICHTING / MALDEN - De vanaf deze week door Breng opgeheven buslijnen 7 en 1 moeten op termijn terugkomen. Dat zeggen woordvoerders van reizigersorganisatie Rover en het Afrika Museum. De eerste lijn rijdt tussen Nijmegen en Afrika Museum en de tweede tussen Nijmegen en Malden. 

3 reacties

 • Uw Buurman

  2 maanden geleden
  Dit gebeurd er als cancel culture zelfs de busmaatschappijen bereikt.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Een wandelingetje van 20 minuten geeft bij een wandelsnelheid van 5 km per uur een loopafstand van ongeveer 1667 meters. Dat is wel wat verder dan de 700 meters, die Breng van en naar een bushalte acceptabel vindt.
 • Uw Buurman

  2 maanden geleden
  Dit is een nare cultuurmarxistische streek,
 1. Ik was benieuwd wat ‘roodborstje’ in het Groesbeeks is, maar durfde het niet te vragen
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer

  Ik was benieuwd wat ‘roodborst­je’ in het Groesbeeks is, maar durfde het niet te vragen

  De winter was kort, maar verrukkelijk. Zaterdagmiddag maakte ik een houtvuurtje in de tuin, het was hét moment voor een fijne sigaar. De lucht was helder, vanuit het oosten naderde de laatste koude avond. In mijn stadstuintje hebben mijn twee katten het voor het zeggen, maar omdat ze van luiheid inmiddels moddervet zijn geworden – een van hen heeft de bijnaam De Flespompoen, dan weet je genoeg - wagen zich steeds meer vogels in de buurt.
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.