Volledig scherm
PREMIUM
Theo Gosselink in zijn scootmobiel. © Theo Peeters

Scootie Angels in Groesbeek: de vrijheid tegemoet in je scootmobiel

GROESBEEK - Scootmobielclub de Scootie Angels maakt zaterdag zijn eerste rit. Theo Gosselink: ,,Als je in zo'n wagentje rijdt, word je al snel onderschat.”

Hij vindt het nog altijd lastig om te accepteren dat hij afhankelijk is van een scootmobiel. ,,Ik weet niet of het ooit helemaal went”, zegt Theo Gosselink (56). Maar de Groesbekenaar beseft ook dat het voertuig een van zijn grootste vrienden is. ,,Zonder de scootmobiel zou mijn wereld erg klein worden. Hij geeft me een gevoel van vrijheid. Lekker een tochtje maken naar Kranenburg, Millingen, of Kleef. Kop in de wind.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners Hobbemaweg in Groesbeek: ‘laatste oudjaar was een hel’

    Bewoners Hobbemaweg in Groesbeek: ‘laatste oudjaar was een hel’

    GROESBEEK - De Hobbemaweg in Groesbeek wil graag als proef dienen voor een vuurwerkvrije zone. De afgelopen jaarwisseling wordt door bewoners getypeerd als een 'hel': ‘de buurt is in een bizarre nacht terecht gekomen. De autoriteiten waren niet in staat om in te grijpen. Het gevolg was een compleet verziekt oud op nieuw en schade die niet te verhalen is op de veroorzakers. Sommigen hebben tot 3500 euro schade geleden.’

Nijmegen e.o.