Sieraden, geld en bankpas buit bij reeks inbraken in woningen Groesbeek

GROESBEEK – Inbrekers hebben in de afgelopen dagen drie maal toegeslagen in Groesbeek. Zondag forceerden ze overdag een raam bij een woning aan het Binnenveld en klommen ze via een plat dak en een raam op de eerste verdieping naar binnen bij een woning aan de Sint Antoniusweg in Breedeweg.

De dieven namen uit de eerste woning een bankpas en een onbekend geldbedrag mee, uit het huis in Breedeweg gingen ze er met sieraden vandoor.

Woensdag werden bewoners van een huis aan de van Nispenstraat slachtoffer. Ook daar werd overdag via een plat dak en een geforceerd slaapkamerraam ingebroken. Daar werden een onbekend geldbedrag en sieraden buitgemaakt.

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Wijkagent Uden
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kringloopwinkel Groesbeek steun en toeverlaat van de voedselbank
    PREMIUM

    Kringloop­win­kel Groesbeek steun en toeverlaat van de voedsel­bank

    GROESBEEK - De economie groeit, maar niet voor iedereen. De kringloopwinkel in Groesbeek trekt steeds meer klanten en nog steeds doen zo'n 100 gezinnen een beroep op de voedselbank. Op een gemiddelde zaterdag trekt de kringloopwinkel aan de Industrieweg in Groesbeek tegenwoordig tussen de 400 en 500 kopende bezoekers. Een fikse groei, want toen de Kringloop in 2012 van start ging, waren dat er tussen de 100 en de 200.

Nijmegen e.o.