Het slachtoffer van de kermisruzie in Groesbeek, eerder gaf hij een interview aan De Gelderlander (anoniem omdat hij vreest voor represailles).
Volledig scherm
PREMIUM
Het slachtoffer van de kermisruzie in Groesbeek, eerder gaf hij een interview aan De Gelderlander (anoniem omdat hij vreest voor represailles). © Paul Rapp

Slachtoffer wil mysterieuze zaak Groesbeekse kermisschoppers openbreken en doet nieuwe aangifte

GROESBEEK - Het slachtoffer van de mysterieuze Groesbeekse kopschopperszaak heeft opnieuw aangifte gedaan van de mishandeling die hem in 2013 bijna fataal werd. Hij wil dat politie en justitie de zaak helemaal opnieuw gaan onderzoeken. 

11 reacties

 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Er zijn eigenlijk maar een paar mogelijkheden. De daders hebben zeer belastende info over een belangrijk publiek figuur, Rutte of Willem Alexander, iets van dat niveau. Of ze hebben informatie over informanten in het criminele circuit. In het eerste geval helaas pindakaas voor die belangrijke figuren. In het 2e geval enig begrip wel als er levens in gevaar kunnen zijn. Maar voelt wel heel slecht dit verhaal.
 • Bart Wolters

  2 maanden geleden
  Je kan niet 2 x voor hetzelfde worden veroordeeld. Dat komt dan goed uit in deze! En dat er nu maar wel veroordeling mag volgen..
 • Gal

  2 maanden geleden
  Dit stinkt van alle kanten naar corruptie. Hoop dat de daders en degene die het in de doofpot hebben gestopt nu ter verantwoording worden geroepen.Ik wens het slachtoffer heel veel succes.
 • Anton van Driel

  2 maanden geleden
  Alles aan deze zaakt stinkt. Is er soms een familielid van een prominent, hooggeplaatst persoon die uit de wind gehouden moet worden? Lijkt er steeds meer op. Dit is Nederland.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Misschien eens kijken naar familiebanden ?
 1. ‘Niet uit te leggen aan slachtoffer’: minister moet Kamer uitleg geven over niet bestraffen kopschoppers

  ‘Niet uit te leggen aan slachtof­fer’: minister moet Kamer uitleg geven over niet bestraffen kopschop­pers

  GROESBEEK - De SP heeft Kamervragen gesteld over een opmerkelijk optreden van het Openbaar Ministerie (OM) in de zaak tegen vier verdachten van een vechtpartij in Groesbeek. Justitie trok zich terug uit het hoger beroep omdat het niet kon instaan ‘voor de integriteit van het bewijsmateriaal’. Het viertal gaat daarmee - na eerder te zijn veroordeeld tot tien maanden cel - definitief vrijuit.

Nijmegen e.o.