vanRossumDesign
Volledig scherm
PREMIUM
© vanRossumDesign

Sloot moet wijken voor nieuw fietspad Leuth

LEUTH - Het tweerichtingen-fietspad langs de Steenheuvelsestraat in Leuth moet vanaf de dijk  doorgetrokken worden tot aan de Parallelstraat. Die wordt fietsstraat. Daarvoor zal de sloot naast het fietspad een eindje opgeschoven moeten worden. Dat geldt ook voor een stukje weg ter hoogte van de voormalige melkfabriek. De oversteek over de Steenheuvelsestraat komt dan verderop in het dorp te liggen.

2 reacties

 • H Haukes

  2 maanden geleden
  Lekker makkelijk van Dhr coerwinkel om zo te reageren over de aanrijtijden van de Ambulance voor de rest van de polder. Nederland houd niet op bij Keith. Men kan beter die rondweg om Leuth aan leggen waar al jaren over word gesproken. Dan ontzie je de kern van Leuth veel meer.
 • G Seegers

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd of dan ook alle bomen worden gekapt die langs dit traject staan? Eiken van vele tientallen jaren oud. En of dit de fietsveiligheid gaat verbeteren is zeer de vraag. Probleem zijn, mijn inziens, niet de fietspaden maar de zeer ongelukkige aansluitingen en oversteken. En die blijven of er wordt er nog een extra gecreëerd.
 1. Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door, wel alternatieve editie
  Play

  Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door, wel alternatie­ve editie

 2. Schietpartij school Rusland: leraar en zeven leerlingen dood
  Play

  Schietpar­tij school Rusland: leraar en zeven leerlingen dood

Nijmegen e.o.