Volledig scherm
PREMIUM
Het sportcomplex van Achilles'29 in Groesbeek. © Theo Peeters

‘Sloten-gate’ in Groesbeek: Achilles’29 vervangt sloten van kantine, maar staat ineens zelf voor dichte deur

GROESBEEK - Op het sportpark De Heikant van voetbalclub Achilles’29 lijkt een heuse ‘slotenoorlog’ te zijn ontbrand. Vorige week verving de voetbalclub de sloten van het clubgebouw. En maandagochtend stond de club, aldus voorzitter Pjotr van der Horst, zelf voor een dichte poort toen het hoofd opleidingen naar binnen wilde.

Quote

Wie die anderen zijn? Dat laat ik in het midden

Pjotr van der Horst, Voorzitter

Waarom Achilles’29 de sloten van de kantine verving? ,,Wij vinden dat we eigenaar zijn van het clubgebouw en dat  anderen daar niks te zoeken hebben. Wie die anderen zijn? Dat laat ik in het midden”, zegt de voorzitter.

De club kreeg lik op stuk, want maandagochtend bleek, volgens Van der Horst, dat het slot in de toegangspoort van het sportcomplex vervangen was. De club kan nu niet meer op het sportcomplex komen. Deze week nog geen probleem, zegt Van der Horst. Die hoopt dat volgende week, als de trainingen hervat worden, de poort weer open kan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.