Stiekem toch een test voor de lotto en de supermarkt: ‘Ik verwacht zondag wel meer echte grenspendelaars’

VIDEOWYLER - Zaterdagmorgen opende in Wyler een drive-in-coronatestcentrum. Gratis en voor niks, en bedoeld voor grenspendelaars die echt de grens over moeten. Maar op de eerste dag zijn het vooral de shoppers die een test willen als entreebewijs voor Duitsland.

5 reacties

 • M R Hat

  2 jaar geleden
  Je ziet het karakter van de Nederlander steeds beter zichtbaar worden. Een regel is een regel! Open voor grenspendelaars betekent dan precies dit. Andersom mag niemand naar Nederland. Het liefst helemaal geen buitenlanders, want die willen alleen maar geld. Nederlanders, kijk in de eigen spiegel, en verwacht niets wat je zelf niet kunt geven.
 • Pedro Kantor

  2 jaar geleden
  Reken maar dat die Duitsers wisten dat het hiervoor gebruikt zou worden. Die grenssluiting die ze door Merkel vanuit het verre Berlijn is opgelegd kost de Duitse grensstreek klauwenvol geld.
 • R Sempel

  2 jaar geleden
  Typisch Nederlanders. Waarom niet 10 euro per controle vragen. Te zot voor woorden dat de knieperige Hollander wel gratis de grens over wil om goedkoop te tanken en goedkoper boodschappen te doen maar te beroert is om er voor te betalen.
 • Oswald Wanrooij

  2 jaar geleden
  Wanneer bij de grens van Vreden
 • Jan Bergmans

  2 jaar geleden
  Als ze in Duitsland goed gezonde mensen willen testen dan zoeken ze het daar verder zelf maar uit.