De eigenaren van brouwerij D'n Drul en Stollenberg in hun nieuwe onderkomen aan de Wylerbaan in Groesbeek: Colin Reinders, Roland Boschman en Arnoud Boonstra (v.l.n.r.).
Volledig scherm
PREMIUM
De eigenaren van brouwerij D'n Drul en Stollenberg in hun nieuwe onderkomen aan de Wylerbaan in Groesbeek: Colin Reinders, Roland Boschman en Arnoud Boonstra (v.l.n.r.). © Theo Peeters

Stikstof-uitspraak zit Groesbeekse bierbrouwers in de weg

GROESBEEK -  Dat was wel even schrikken. Nog druk met het inrichten van hun nieuwe brouwerij kregen de mannen van D'n Drul Stollenberg in Groesbeek het bericht dat het vuur onder de ketels voorlopig nog niet aan kan. Zij zijn een van de (vele) projecten die de dupe zijn van de recente uitspraak van de Raad van State over het Programma Aanpak Stikstof (PAS).

,,Op dit moment voelen we de pijn nog niet zo. We zijn nog druk aan het inrichten. Maar tegen eind oktober kunnen we waarschijnlijk gaan draaien en als we dan zonder vergunning zitten, dan staat de hele installatie hier werkloos. En dat gaat ons dan geld kosten. Voor ons veel geld.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.