De stoplichten in het centrum van Groesbeek waren weer eens aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De stoplichten in het centrum van Groesbeek waren weer eens aan. © DG

Stoplichten heel even aan, meteen weer file in Groesbeek: ‘Na 10 meter stond ik al vast’

GROESBEEK - De verkeerslichten in het centrum van Groesbeek zijn al zo’n vier jaar voornamelijk uitgeschakeld, maar op donderdag en vrijdagochtend stonden ze toch weer even aan. Dat leidde op sommige momenten meteen tot files bij, met name, de kruising van de Dorpsstraat met de Burgemeester Ottenhoffstraat en de Hoflaan en de oversteek ter hoogte van de Van Nispenstraat.

4 reacties

 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  Volgens mij zijn het verkeerslichten ipv stoplichten.
 • josz Grootveld

  2 maanden geleden
  Stoplichten, niets aan toe te voegen.
 • Annelies Oliemeulen

  2 maanden geleden
  Logisch nadenken was moeilijk voor de verkeers specialist daar. Het geld voor de stoplichten hadden ze dus kunnen besparen. Ach ja,de inwoners betalen wel mee.😢🤗👎
 • Reggie Johnssen

  2 maanden geleden
  Dorp gewoon auto vrij maken, heeeerlijk.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Nijmegen e.o.