Franchisenemer van het Total-tankstation Theo Vermeulen aan de Nieuweweg
Volledig scherm
PREMIUM
Franchisenemer van het Total-tankstation Theo Vermeulen aan de Nieuweweg © Paul Rapp

Tankstation in Groesbeek dicht, pomphouder moet buigen voor Total Nederland

GROESBEEK/ ARNHEM - Total Nederland heeft woensdag de tankshop aan de Nieuweweg in Groesbeek leeggehaald. Er komt een onbemand tankstation voor in de plaats dat onder de naam Totalenergies moet gaan concurreren met andere onbemande tankstations in de regio zoals Tango en Tinq. De shop gaat niet meer open, aldus een woordvoerder van Total Nederland.

6 reacties

 • Peter Schuurstra

  1 jaar geleden
  Je bent ondernemer en gaat failliet. Uiteraard geef je dan iedereen en alles de schuld. Vooral geen hand in eigen boezem steken.
 • A Geurts

  1 jaar geleden
  Alle soorten kleine bedrijven worden de nek omgedraaid, deels door onszelf(de burger) en grotendeels door een rijke groep die alles bepalen, terwijl wij nog denken dat we iets te zeggen.
 • Roland Laurant

  1 jaar geleden
  @ Ans de Poes, Wel eens bij deze pomp geweest? Ik wel, en aan de vriendelijkheid van het personeel heeft het in ieder geval niet gelegen. Voor de brandstofprijs hoogte en het verschil met Duitsland kan je de Nederlandse pomphouder niet verantwoordelijk houden, daarvoor moet je in Den Haag zijn....
 • Ans De poes

  1 jaar geleden
  Ja en zo wordt er steeds meer mensen hun brood ontnomen .Maar gelukkig wonen wij niet ver van de grens waar de benzine een stuk goedkoper is en je nog wel als klant behandeld wordt door een tankmedewerker .
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Tja, jammer. Je verliest het altijd van de macht en het grote geld.
 1. Benzinestations Total in Arnhem en Groesbeek moeten ‘nee’ verkopen

  Benzinesta­ti­ons Total in Arnhem en Groesbeek moeten ‘nee’ verkopen

  ARNHEM/GROESBEEK - De medewerkers van het Total-tankstation Leeren Doedel aan de Amsterdamseweg in Arnhem en aan de Nieuweweg in Groesbeek moeten klanten sinds een aantal dagen ‘nee’ verkopen. De ondergrondse tanks zitten vol, maar franchisenemer Theo Vermeulen uit Groesbeek heeft een conflict met Total. Die heeft, aldus Vermeulen, de centraal aangestuurde kassa's daarom op zwart gezet. Er kan niet getankt worden.