In amusementspark Tivoli in Berg en Dal is men druk bezig voor als men weer open kan. Alle attracties worden helemaal gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Ook wordt het park helemaal schoon gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
In amusementspark Tivoli in Berg en Dal is men druk bezig voor als men weer open kan. Alle attracties worden helemaal gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Ook wordt het park helemaal schoon gemaakt. © Theo Peeters

Tivoli en Maisdoolhof: stilte, schoonmaken en hoop houden

BERG EN DAL/MALDEN - Pasen is altijd het startschot van het toeristisch seizoen. Alleen gaat de opening van regionale attracties als Speelboerderij Maisdoolhof in Malden en pretpark Tivoli (Berg en Dal) voor het tweede jaar op rij niet door. Hoe liggen de trekpleisters er nu bij?

0 reacties

 1. De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’
  PREMIUM
  4

  De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’

  GROESBEEK - Ze is de nestor van de Berg en Dalse gemeenteraad. Mechteld ten Doesschate is sinds 1982 het boegbeeld van de VVD in eerst de vroedschap van Groesbeek en, na de gemeentelijke herindeling in 2015, in die van Berg en Dal. Maar de grande dame van de Berg en Dalse politiek gaat er een punt achter zetten: ze is niet meer beschikbaar voor de liberale lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Nijmegen e.o.