Opnieuw gaat in de Millingerwaard kleiwinning plaatsvinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Opnieuw gaat in de Millingerwaard kleiwinning plaatsvinden. © Theo Peeters

Toch weer kleiwinning Millingerwaard, werkzaamheden duren twee jaar

MILLINGEN - De Millingerwaard krijgt vanaf volgend jaar opnieuw te maken met kleiwinning. De werkzaamheden gaan twee jaar duren. Dat kondigen ontgronder K3 Delta en natuurbeheerder Staatsbosbeheer aan.

6 reacties

 • G. Janssen

  6 dagen geleden
  In mijn ogen is het erg handig voor Staatsbosbeheer grond is nu eigendom dus we doen aan natuurbeheer. Met mooi mee genomen cente vangen voor de klei,,, komt goed uit. En hoe zit het met co2. Uitstoot al die vrachtwagen strak. Want volgens mijn is dat een 2000 gebied. Want er zijn al wat boeren die de stallen leeg hebben door deze co2. heksen jacht. In mijn ogen gaat het om de knikkers en we worden gewoon voor de gek gehouden.
 • Marit Mill

  7 dagen geleden
  2 maanden geleden nog een feestje inclusief boek: want werkzaamheden Millingerwaard na vele jaren afgerond, bloemen en dieren die weer terugkomen, einde lawaai en modderige paden...en dan blijkt plotseling nee, toch niet!?! Staatsbosbeheer lijkt ook steeds meer een andere doelstelling te hebben.
 • Andre Eggerding

  7 dagen geleden
  @ Mart Boom ,waar wilde jij dan huizen van bouwen?
 • Japie lamers

  7 dagen geleden
  De klagers zullen wel weer opstaan. We kunnen in dit land toch niks doen of er wordt over geklaagd, zeker door die LinkseGroenen.
 • Andre Eggerding

  7 dagen geleden
  De klei moet ergens vandaan komen. Als ze de gaten maar niet opvullen met vervuilde grond uit binnen of buitenland.