Volledig scherm
Wethouder Nelson Verheul op het Treffers-dak, geflankeerd door bestuurslid Jan Verbeet (links) en voorzitter Bert Janssen. © Joop Verstraaten

Treffers Groesbeek heeft nu 'eigen' stroom

GROESBEEK – 292 zonnepanelen op het dak van het clubgebouw van De Treffers zijn vrijdagmorgen in gebruik genomen. Wethouder Nelson Verheul zorgde voor het officiële moment. 

Eigenaar van het sportpark Stichting Nijerf heeft crowdfundingplatform  Greencrowd al in 2017 opdracht gegeven een onderzoek naar het energieverbruik van het complex uit te voeren. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het interessant is om zonnepanelen te plaatsen op het 1.000 vierkante meter grote dak van het clubgebouw.

Naast de voetbalclub maken ook cliënten van Pluryn, een judovereniging en het Montessori College gebruik van de accommodatie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.