Nurlaila Karim, een van de hoofdrolspelers in de Nederlandse Tina Turner musical (Tina de Musical) is op 22 augustus te zien en te horen op het Tributefestival in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Nurlaila Karim, een van de hoofdrolspelers in de Nederlandse Tina Turner musical (Tina de Musical) is op 22 augustus te zien en te horen op het Tributefestival in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek. © ANP

Tributefestival Groesbeek gaat van 6000 naar 2250 bezoekers: Kleiner, maar wel een dag langer

GROESBEEK - Het Tributefestival bij De Wolfberg wordt kleiner maar duurt wel een dag langer dan in eerste instantie gepland was. Het festival zou plaats vinden op 21 en 22 augustus: daar komt nu vrijdag 20 augustus bij. Het aantal bands is teruggebracht naar twee per dag.

7 reacties

 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Gekke Pedro. Denkt dat met alle maatregelen die genomen zijn toch zoveel zieken en doden te betreuren zijn corona niet zo erg is. Wat denk je dat er zonder maatregelen was gebeurd? Zelfs op de basisschool zullen ze dit nog wel snappen.
 • Floor Anne

  2 maanden geleden
  @Pedro Kantor : zoals Tony Peters bij het eerdere bericht al opmerkte (‘netjes luisteren meneer Wijnhoven … u vindt het het ergst voor uzelf), denkt en werkt dhr. Wijnhoven aan/voor zichzelf, reken maar dat het uit kan en er geld verdient wordt. Anders beginnen ze er ook niet aan. Daarbij nemen ze zelf het risico. En ‘a hell of a job’ geldt voor de ziekenhuizen, niet voor een feestpartij.
 • Floor Anne

  2 maanden geleden
  PS. Dat Wijnhoven zegt, het was ‘a hell of a job’, is in deze context uitermate ongepast. Dat kunnen Diederik Gommers en Ernst Kuipers in de ziekenhuizen zeggen. Niet als je het over een feestpartij hebt, met wel of geen financieel gewin, waarvan je bij voorbaat wist, dat het onzekere boel was.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  @Floor Anne: je hebt duidelijk geen idee wat er allemaal komt kijken aan kosten bij dit soort evenementen. En wat volgend jaar betreft, tegen die tijd zitten we waarschijnlijk met de theta of kappa variant, onze 5e booster shot en de zoveelste lockdown. Zolang we niet willen accepteren dat corona blijft en nooit meer weggaat zullen we altijd van lockdown naar lockdown blijven aanmodderen. Voor een ziekte die minder Nederlanders dood dan onze tabaksverslaving of auto fijnstofuitstoot.
 • Arnold van Dam

  2 maanden geleden
  Zure opmerking weer

Nijmegen e.o.