Volledig scherm
Schlagerfestival in De Horst. © Joop Verstraaten

Tweede editie Wasbèrre Schlagerfest: gezellig, maar datum is wat ongelukkig

DE HORST – De tweede editie van het Wasbèrre Schlagerfest in café-zaal Oomen aan de Reestraat in kerkdorp De Horst was zondagmiddag zoals verwacht gezellig. Een kleine honderd belangstellenden waren naar het Wasbèrre Schlagerfest gekomen.

Bij binnenkomst werden de bezoekers getrakteerd op een glaasje bosbessenlikeur. In de zaal wisselden artiesten elkaar af als Marvin , Die Schlager Brüder, Jan Kersten en, van eigen bodem, The Moonlights.

Rond 14.00 uur werd de barbecue in stelling gebracht waar iedereen van kon genieten. Rond 16.00 uur was het Wasbèrre Schlagerfest ten einde en was het voor de volhouders ‘afterparty’ in het café van Ton Oomen.

Het volgend jaar gaat het beslist weer door. Waarschijnlijk kiest de organisatie dan voor een andere datum. Diverse mensen moesten helaas verstek laten gaan, onder meer omdat ze op vakantie waren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.