De kerk van Beek, met links voor eetcafé De Witte en erachter de pastorie met een tuin van een halve hectare.
Volledig scherm
PREMIUM
De kerk van Beek, met links voor eetcafé De Witte en erachter de pastorie met een tuin van een halve hectare. © Gerard Verschooten

Vastgoedmagnaat Ton Hendriks koopt kerk van Beek

BEEK - De Nijmeegse vastgoedmagnaat Ton Hendriks heeft de grote Bartholomaeuskerk van Beek, met pastorie en naastgelegen eetcafé De Witte, gekocht. Hendriks kocht eind 2014 al het het oude gemeentehuis aan de Rijksstraatweg. 

57 reacties

 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  keiharde zaken man is het enige middel om niet failliet te gaan. En geloof me, er zijn heel veel kruideniertjes en andere lotgenoten voor heel veel geld de mist ingegaan en richting faillissement en wonen in een kartonnen doos terecht gekomen. Niet betalen?? direct verwijderen. Weg ermee voordat je zelf in de problemen komt.
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  Beumus, als je niet kunt of wilt betalen dan moet je ook niet kopen. En daar gaan de meeste maar vanuit. Och, die ander kan wel wachten heeft toch geld genoeg. Als men tegen een dergelijk argument aanloopt volgt vanzelf een faillissement van de wachtende. Huur niet betalen. Gelijk laten vertrekken en geen maar of kan morgen. Nee gelijk weg ermee en nooit meer zaken mee doen.
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  best wel jammer dat de hier van groot commentaar voorziene personen, met inbegrip van mij zelf, even niet de gevraagde koopprijs in het kassa lade hadden liggen. Grote mond over een ander maar helaas wederom met inbegrip van mij zelf, geen nagel aan de vinger heeft om maar enig sinds aan het gat te krabben.
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  om te beginnen heeft in principe de buurt geen zeggenschap over andermans (on-) roerende goederen. Is bij Europese regelgevingen vast gelegd.
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  hoezo, ik mag toch hopen dat de inwoners hun maandelijkse "kerkengeld" die hun ouders, opa en oma, en verder terug krijgen. Wat ik van het RK begrepen heb is dat er periodiek iemand langs kwam om het kerkengeld op te halen. Ik ga ervan uit dat dit in Beek ook plaatsgevonden heeft.
 1. Berg en Dal wacht ‘coup’: lokale partijen fuseren tot twee sterke blokken
  PREMIUM

  Berg en Dal wacht ‘coup’: lokale partijen fuseren tot twee sterke blokken

  GROESBEEK - De lokale partijen in Berg en Dal kunnen de gemeentepolitiek gaan domineren nu er door een grootschalige fusie van niet-landelijke partijen twee grote machtsblokken ontstaan. Polderbreed, GJS en Voor Berg en Dal, met vooral kiezers uit de voormalige gemeenten Ubbergen en Millingen, hebben inmiddels definitief besloten samen te gaan. De van oorsprong Groesbeekse GVP, VOLG en SG staan op het punt dat te doen.
 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

Nijmegen e.o.