Minister Hugo de Jonge liet zich voor de camera's tijdens de eerste lockdown knippen door zijn vrouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Hugo de Jonge liet zich voor de camera's tijdens de eerste lockdown knippen door zijn vrouw. © Facebook

Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’

EDE/GROESBEEK - Hoewel alleen (para)medische contactberoepen aan het werk mogen, worden kappers nog vaak gebeld met de vraag of zij ‘stiekem’ op visite kunnen komen. Het ontbreken van een degelijk steunpakket maakt het voor kappers verleidelijk daarop in te gaan, zo stelt de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (Anko):  ,,Als mensen thuis gaan knippen, houden we de ellende langer in stand.”

13 reacties

 • H.E.M. Arts

  9 maanden geleden
  In de bijstand kent men alleengaanden, alleengaanden met kind(eren) en partners al dan niet kinderen. De TOZO kent alleen alleengaanden en partnerschap met inkomenstoets vanaf de tweede lockdown. In de wandelgangen heb ik gehoord dat o.a. alleengaanden met kind(eren) ook graag wat meer aanvulling in de kosten van levensonderhoud willen. De kosten van voedsel voor menig kind is immers gelijk aan dat van een volwassene.
 • Tom Hond

  9 maanden geleden
  Gewoon zelf doen scheelt je handen vol geld youtube staat er vol mee hoe je het zelf kan doen.
 • Evil Admin

  9 maanden geleden
  Alle politici zien er goed gekapt uit, in Amerika ging Nancy Pelosi ook gewoon naar de kapper, de gouverneur van Californië ging ook gewoon binnen uit eten en onze eigen minister van Binnenlandse zaken geeft mensen graag een knuffel tijdens bruiloften. Alle dieren zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen.
 • Pieter Zeeuw

  9 maanden geleden
  Wij worden gewoon thuis geknipt hoor, geen enkel probleem. En bezoek blijft gewoon komen, Rutte kan roepen wat ie wil.
 • F. Roelofs

  9 maanden geleden
  Er zijn sectoren waar wel werk is? Niet blijven hangen in wat je deed. Zeker in loondienst wanneer je baas failliet gaat. Wees creatief!
 1. Koert was een gewone Beekse jongen en hielp misschien mijn vader wel aan voedselbonnen
  PREMIUM
  Column Opsnijder

  Koert was een gewone Beekse jongen en hielp misschien mijn vader wel aan voedselbon­nen

  Koert van Haaren uit Beek was in de oorlog ongeveer net zo oud als mijn vader en moeder. Mijn ouders worstelden zich zo goed en zo kwaad als het kon door die moeilijke oorlogsjaren heen. Mijn moeder bleef tot vlak voor haar dood dezelfde anekdotes vertellen over de angstige momenten in haar Leuthse schuilkelder en de evacuatie naar de Achterhoek. Mijn vader dook onder toen hij werd opgeroepen voor de Arbeitseinsatz in Duitsland, maar sprak daar eigenlijk nooit over.

Nijmegen e.o.