Minister Hugo de Jonge liet zich voor de camera's tijdens de eerste lockdown knippen door zijn vrouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Hugo de Jonge liet zich voor de camera's tijdens de eerste lockdown knippen door zijn vrouw. © Facebook

Veel kappers krijgen vraag of ze ‘stiekem’ op visite kunnen komen: ‘Ik wil heel graag, maar ik vind het absoluut niet kunnen’

EDE/GROESBEEK - Hoewel alleen (para)medische contactberoepen aan het werk mogen, worden kappers nog vaak gebeld met de vraag of zij ‘stiekem’ op visite kunnen komen. Het ontbreken van een degelijk steunpakket maakt het voor kappers verleidelijk daarop in te gaan, zo stelt de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (Anko):  ,,Als mensen thuis gaan knippen, houden we de ellende langer in stand.”

12 reacties

 • H.E.M. Arts

  2 jaar geleden
  In de bijstand kent men alleengaanden, alleengaanden met kind(eren) en partners al dan niet kinderen. De TOZO kent alleen alleengaanden en partnerschap met inkomenstoets vanaf de tweede lockdown. In de wandelgangen heb ik gehoord dat o.a. alleengaanden met kind(eren) ook graag wat meer aanvulling in de kosten van levensonderhoud willen. De kosten van voedsel voor menig kind is immers gelijk aan dat van een volwassene.
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Gewoon zelf doen scheelt je handen vol geld youtube staat er vol mee hoe je het zelf kan doen.
 • Evil Admin

  2 jaar geleden
  Alle politici zien er goed gekapt uit, in Amerika ging Nancy Pelosi ook gewoon naar de kapper, de gouverneur van Californië ging ook gewoon binnen uit eten en onze eigen minister van Binnenlandse zaken geeft mensen graag een knuffel tijdens bruiloften. Alle dieren zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen.
 • F. Roelofs

  2 jaar geleden
  Er zijn sectoren waar wel werk is? Niet blijven hangen in wat je deed. Zeker in loondienst wanneer je baas failliet gaat. Wees creatief!
 • Ronald Peters

  2 jaar geleden
  Mijn 2 nichten en een tante knippen gewoon door. Ik sta op de uitkijk.