De Heikant.
Volledig scherm
PREMIUM
De Heikant. © Paul Rapp

Verrassing in Groesbeek: ‘Achilles ’29 toch terug naar De Heikant’

GROESBEEK - De kans is groot dat de Groesbeekse voetbalvereniging Achilles ’29 komend seizoen terugkeert op haar oude sportpark De Heikant. De club zou daarover akkoord zijn met de eigenaar, Vermeer Vastgoed.

9 reacties

 • Theo Cools

  2 maanden geleden
  En nu Frans Derks als voorzitter en Eric Meijers als trainer en we krijgen weer een prachtige soapserie. Accommodatie ziet eruit als DDR 60e jaren.
 • M L-F

  2 maanden geleden
  Gelukkig kan dat kunstgras veld betaald door het volk nu weer gebruikt worden. Tenzij de fam. Derks er nog meer stukken uitgesneden heeft uiteraard.
 • A.M. Berben

  2 maanden geleden
  Hopelijk behoeft de gemeente hier geen geld in te steken.
 • Claudia Janssen

  2 maanden geleden
  Opgeruimd staat netjes
 • Joop Peters

  2 maanden geleden
  Als dit waar is en bevestigd wordt met een handtekening is dit inderdaad de beste oplossing voor beide verenigingen. Ben wel benieuwd hoe het nieuwe kunstgras veld wordt uitgelegd door die stichting
 1. Het mysterie van de verdwenen putdeksels in Berg en Dal: ‘Opbrengst per deksel is zo'n 8 euro’
  PREMIUM
  Kwestie van Dirk
  1

  Het mysterie van de verdwenen putdeksels in Berg en Dal: ‘Opbrengst per deksel is zo'n 8 euro’

  BERG EN DAL - Het is onrustig in de gemeente Berg en Dal. Er worden putdeksels gejat. Uit de grond gestolen, gegapt, achterovergedrukt. Op verschillende plekken zie je ineens een gat in de straat of op de stoep. Een vreemd beeld dat ook nog eens enorm link kan zijn, want fiets er voor de gein maar eens een keertje overheen. Kun je lachen. Hoe erg is de situatie en wat gebeurt er met die dingen?

Nijmegen e.o.