Volledig scherm
Deelnemers aan de Kindervakantiewerk Groesbeek. © Theo Peeters

Vijftigste keer Kindervakantiewerk Groesbeek

GROESBEEK - In een lange stoet zijn zo'n 450 jongens en meisjes donderdagavond van de Groesbeekse Zuidmolen naar de voetbalvelden van De Treffers getrokken. Dat vormt de start van Kindervakantiewerk Groesbeek 2018. Het is alweer de vijftigste keer 

Dat gouden jubileum was meteen ook het thema van de openingsvoorstelling, waarin een tijdmachine centraal stond. Komende week staan er nog heel wat activiteiten op het programma. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld maandag het uitstapje naar pretpark Toverland in Sevenum. Maar liefst 175 vrijwilligers zorgen er deze dagen voor dat alle activiteiten op rolletjes verlopen.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    Help! de scepter van prins Robert werd voor de grap gestolen, maar is nu echt zoek

    GROESBEEK – Het is altijd een beetje een sport: om tijdens een carnavalsbijeenkomst iets van een collega-carnavalsvereniging te bietsen dat dan later in ruil voor een kratje bier teruggebracht wordt. Zo verdwenen bijvoorbeeld tijdens het prinsenbal in Groesbeek twee steken van de leden van de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Feestneus. Die zijn weer terug: het kratje bier is van eigenaar verwisseld.

Nijmegen e.o.