De zwarte zwaan is verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
De zwarte zwaan is verdwenen. © Marcel Vink

Vissers Ooij in mineur: de zwarte zwaan is weg

OOIJ - De grote zwarte opblaaszwaan die leden van hengelsportvereniging De Voorn zaterdag op het viswater Kasteelsehof in Ooij hadden gezet is weg. ,,Gestolen", zo vermoedt Marcel Vink, controleur van de visclub.

0 reacties

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Kruistocht van 30 jaar tegen giftig jacobskruiskruid: ‘Buurman lachte me altijd uit als hij me bezig zag’
  PREMIUM
  6

  Kruistocht van 30 jaar tegen giftig jacobs­kruis­kruid: ‘Buurman lachte me altijd uit als hij me bezig zag’

  KEKERDOM/PERSINGEN - Robert van Alphen uit Kekerdom was in de jaren 90 een van de eersten in Nederland die het gevaar van het jacobskruiskruid kende. Sindsdien voert hij een ware kruistocht tegen de fraaie maar giftige plant. Hij graaft ze één voor één uit, met de hand. Met zijn zoon Marius en dochter Marlynn vormt hij inmiddels een ervaren team van kruiskruidridders.

Nijmegen e.o.