Llinks voorzitter Pjotr van der Horst en rechts bestuurslid Theo Weijers van Achille'29.
Volledig scherm
PREMIUM
Llinks voorzitter Pjotr van der Horst en rechts bestuurslid Theo Weijers van Achille'29. © Raphael Drent

Voorzitter Achilles’29: ‘Familie Derks kan de club niet van het sportpark wegsturen’

GROESBEEK - Voorzitter Pjotr van der Horst van Achilles’29 is niet bang dat de voetbalclub volgende week niet meer op sportpark De Heikant kan. De familie Derks, eigenaar van de grond, wil dat de Groesbeekse vereniging per 1 oktober (dinsdag) het veld ruimt.

26 reacties

 • ElSalvador

  2 jaar geleden
  Wat een voorzitter hij kent onze wetgeving niet eens
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  En dat is nu hetgeen waardoor de club aan het korste eind trekt. De club is door zijn eigen huidig bestuur en suporters met de uitlatingen in de media ten gronde gestuurt. Hadden ze niet de negatieve uitlatingen richting D geuit was er misschien nog een oplossing te vinden geweest.
 • Ton

  2 jaar geleden
  Derks heeft, helaas, gewoon gelijk. De Stichting was de huurder, de Stichting is failliet, dus is er geen huurder meer. Daar is geen rechter bij nodig. Dat de club al 90 jaar de gebruiker is doet daar niets aan af. De club heeft alleen recht van spreken indien in het huurcontract van de stichting met Derks is opgenomen dat bij een faillissement van de stichting de huur automatisch over gaat op de club.
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  Is niet meer nodig. De media heeft al zoveel negatieve en bedreigende uitlatingen de wereld rond laten gaan dat het in alle redelijkheid niet meer van de familie verlangd kan worden dat zij nog instemmen met voortzetting van het gebruik aan A29. Eigen glazen al diverse malen stuk geslagen.
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  sterker nog. Welke idioot heeft het probleem de media in gestuurd? Indien je een probleem wilt oplossen is het laatste wat je moet doen de media als hulpmiddel inroepen. Mijn lijkt het beter dat het "bestuur" met een andere insteek richting fam D gaat. fam D lijkt me van meer zakelijke inzichten voorzien te zijn als het bestuur. Let wel het "bestuur" kan beter eerst even de juridische kanten bestuderen. Een slijptol en eigen rechter spelen geeft de uitvoerder van deze juridisch een grote juridische achterstand.

Nijmegen e.o.