Volledig scherm
Een wandelaar moest naar het ziekenhuis na een hondenbeet. © Waldie Rutten / 112nieuwsgroep

Vrouw uit Arnhem met ernstige bloeding naar ziekenhuis na hondenbeet in Groesbeek

In Groesbeek is vanmiddag een vrouw gebeten door een hond. Ze moest met een ernstige bloeding naar het ziekenhuis.

De vrouw uit Arnhem was met vriendinnen aan het wandelen op de Oude Zevenheuvelenweg. Daar kwamen ze een jongeman tegen die twee honden - beide aangelijnd - aan het uitlaten was. Een van de dieren beet de vrouw in haar been. Dat resulteerde in een ernstige bloeding, omstanders spreken van een slagaderlijke bloeding.

De eigenaar van de bijtende hond ging er na het incident met zijn twee viervoeters snel vandoor. De vriendinnen van het slachtoffer hebben eerste hulp verleend tot politie en ambulance ter plaatse waren. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie heeft nog gezocht naar de eigenaar van de twee honden, maar hij is niet meer aangetroffen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Filmmaker Daan logeerde bij een kloosterorde en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’
    PREMIUM

    Filmmaker Daan logeerde bij een kloosteror­de en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’

    SINT AGATHA / OOIJ - Op jonge leeftijd kozen de kloosterlingen van de Kruisheren in Sint Agatha voor het celibaat: een leven zonder seks of liefdesrelatie. Voor de camera van documentairemaker Daan Jongbloed (1984) uit Ooij deelden ze gedachten die ze hun leven lang onbesproken hebben gelaten. Op het Nederlands Film Festival gaat zijn documentaire in première: ‘Celibaat’. Monoloog van de maker die buiten beeld blijft.

Nijmegen e.o.