Vuurwerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk. © Stock

Vuurwerkverbod in hele regio, maar niet in Berg en Dal: wordt deze gemeente een afsteekwalhalla?

GROESBEEK - Vuurwerk is komende jaarwisseling bijna overal in de regio verboden, behalve in Berg en Dal. Daar komt geen knalverbod. Wordt de heuvel- en poldergemeente met oud en nieuw een toevluchtsoord voor afsteekfanaten?

4 reacties

 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Zolang de politie niet handhaafd maekt het niet uit wat er verboden wordt. Hier in de wijk knallen ze ijskoud het hele jaar door, soms lijkt het net Beiroet, zo hard en zo veel. Maar eer de politie ingrijpt met je zelf de namen en telefoon nummers van de daders kunnen melden, en wie gaat er nou zelf op zoek naar ruzie door zulke figuren te confronteren en te vragen hoe ze heten? ..vaak zijn het jochies uit Hatert, ik zie ze wel eens bij de bushalte als ze hun kruit verschoten hebben.
 • Ans De poes

  1 jaar geleden
  Schandalig van de burgemeester nu komt alles van Nijmegen en omgeving hier heen met alle gevolgen van dien. wat veel overlast gaat bezorgen Uit deze beslissing blijkt wel weer eens hoe ver deze man van de bewoners af staat Tijd voor een gekozen burervader
 • Theo Rijswijk

  1 jaar geleden
  Het is wel duidelijk dat de burgemeester van Berg en Dal bang is voor rellen. Met name de jongeren in Groesbeek maken daar de dienst uit. Het is hoogste tijd voor een vuurwerkverbod, niet meer van deze tijd in een duurzame samenleving. De burgemeester zou beter moeten weten. Nu komt er weer een ongewenste discussie op gang met een schreeuwende en rellende minderheid. Angst van het bestuur regeert en dus maar toegeven? Gewoon de absurditeit ten top.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Prima, laat de herrie, rommel, schade en het letsel maar mooi daar dan.