Volledig scherm
Het is minder druk dan voorgaande jaren. © Joop Verstraaten

Warmte speelt jaarmarkt Groesbeek parten

GROESBEEK – Het warme weer speelt de jaarmarkt in Groesbeek momenteel parten. Het is minder druk dan voorgaande jaren: veel mensen kiezen vermoedelijk voor verkoeling aan het water. Normaal gesproken schuifelt het publiek langs de kramen: nu niet. De variatie van de aangeboden artikelen is ook minder dan voorgaande jaren. 

Voor de inwendige mens staat er een poffertjes- en een viskraam. De Kerkstraat is dit jaar niet bij de markt betrokken maar daarvoor in de plaats hebben de winkeliers van winkelcentrum Bellevue hun waren in het winkelcentrum uitgestald. 

De terrassen die enige schaduw te bieden hebben, doen goede zaken. Op het Dorpsplein heeft De Linde een kiosk staan waar Muziek Express diverse gasten voor een optreden heeft uitgenodigd. Diverse marktbezoekers klagen over de herrie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.