Aan de Steenheuvelsestraat in Leuth staat zomaar de bus van de wielerploeg Team Jumbo-Visma. Autopech? Nee, de beste wielerploeg ter wereld heeft sinds kort een chauffeur uit Leuth.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Steenheuvelsestraat in Leuth staat zomaar de bus van de wielerploeg Team Jumbo-Visma. Autopech? Nee, de beste wielerploeg ter wereld heeft sinds kort een chauffeur uit Leuth. © Theo Peeters

Wat doet bus van ’s werelds beste wielerploeg in een boomgaard bij Leuth?

LEUTH - Een opvallende verschijning in het uitzicht van iedereen die afgelopen week pendelde tussen Millingen en Nijmegen. Net buiten Leuth, onder aan de dijk, trekt sinds tweede paasdag een geel-zwarte touringcar van Jumbo-Visma de aandacht. Dat is ’s werelds beste wielerploeg van 2020, weten fietsliefhebbers. Maar wat doet die bus in een Leuthse boomgaard? Zijn kopmannen Wout van Aert en Primoz Roglic op de terugweg van een koers nét hier gestrand met pech?

3 reacties

 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  En morgen op de voorpagina van "komkommertijdmagazine": Wat doet een veegauto van gemeentewerken in het centrum van Huissen......
 • M van Raaij

  1 maand geleden
  Het is echt komkommertijd. Of het gaat over corona, of het gaat over corona. Dan is zo'n bus in de polder ineens 'wereldnieuws'. :-)
 • Tony Peters

  1 maand geleden
  Gaaf hoor. Succes meneer de chauffeur en veel fijne en mooie momenten gewenst.
 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

Nijmegen e.o.