Volledig scherm
Het water liep de Industrieweg op. © Joop Verstraaten

Waterleiding gesprongen op Industrieweg in Groesbeek

GROESBEEK – Zo’n 41 woningen en gezondheidscentrum de Paap in Groesbeek zitten tot waarschijnlijk donderdagmiddag 15.00 uur zonder water, na het springen van een waterleiding.

De leiding sprong donderdagmorgen op de Industrieweg waarna duizenden liters water in de straatputten verdwenen.  Ook sloeg de lekkage een groot gat in het trottoir en verzakte een deel van het wegdek, evenals een tuinmuur bij een woning. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bestuurder Achilles beschuldigd van ongeoorloofde overboeking; beslag op sportpark
    PREMIUM

    Bestuurder Achilles beschul­digd van ongeoor­loof­de overboe­king; beslag op sportpark

    GROESBEEK - De curator die het faillissement van Achilles’29 afhandelt heeft beslag laten leggen op het sportpark van die Groesbeekse voetbalclub. Vanuit de Achilles’29 BV, de voormalige proftak, is vlak voor het faillissement door de toenmalige bestuurder Elrie Bakker-Derks nog geld overgeboekt naar de stichting die sportpark De Heikant beheert en waar de familie Derks in het bestuur zit. Om dat terug te krijgen, heeft de curator nu dus beslag laten leggen op het sportpark.

Nijmegen e.o.