Zo zag de Sterrenberg er in de vorige eeuw uit, een pannenkoekenrestaurant met uitkijktoren, sprookjesbos en midgetgolfbaan. Inmiddels i het een woongebied geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zag de Sterrenberg er in de vorige eeuw uit, een pannenkoekenrestaurant met uitkijktoren, sprookjesbos en midgetgolfbaan. Inmiddels i het een woongebied geworden. © Uitgave G.J. Timmerman, Arnhem, collectie Trudi Groothuyse

Weer bouw villa op de Sterrenberg in Beek, drie lagen deels verzonken in de heuvelrug

BEEK - Op de Sterrenberg in Beek wordt weer een villa gebouwd. Nadat de Nijmeegse vastgoedmagnaat Raf Terwindt bovenop de Sterrenberg eind vorige eeuw een Toscaanse villa bouwde – en de befaamde uitkijktoren sloopte – is het nu de beurt aan Edward Tolkamp, projectontwikkelaar (garageboxen) uit Tilburg, die een stukje verder naar beneden richting Oude Bosweg een villa in het bos gaat bouwen.

6 reacties

 • Ton Verkerk

  14 uur geleden
  @Henk Baron, iedere Bekenees schudt zo de namen uit zijn/haar mouw van rijke families die in Beek in een vloek en zucht voor elkaar kregen wat anderen na jaren niet lukte. Eentje wordt er hier in dit artikel al cadeau gedaan.
 • Ans De poes

  8 maanden geleden
  Henk Baron dat is al eeuwen zo dat bepaalde rijke families het in een dorp voor het zeggenhebben .En dat is in bepaalde dorpen nog steeds zo
 • Henk Baron

  8 maanden geleden
  Marcus Radel. Dat is wel een heel ernstige beschuldiging!
 • Johann Janssen

  8 maanden geleden
  en weer gaat een gemeente bestuur in de fout. wordt het niet eens tijd, dat kiezers op andere partijen gaan stemmen en niet meer vastgeroest zijn aan partijen die niet functioneren zoals de burgers het werkelijk willen.
 • Japie lamers

  8 maanden geleden
  Mooi toch, ik zie liever een mooie villa als een eengezinswoning.