Wethouder Nelson Verheul.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Nelson Verheul. © Theo Peeters

Wethouder: ‘Niet meer dan 50 hectare zonnepanelen bij Millingen’

MILLINGEN - Spijkerharde garanties kan hij niet geven. Uiteindelijk heeft de politiek het laatste woord. Maar bij Millingen komen maximaal 50 hectare zonnepanelen op het land en mogelijk 12 hectare op het water.

16 reacties

 • Gerrie

  9 maanden geleden
  Ik weet het niet, hoor. Er worden plannen in elkaar geknutseld door projectontwikkelaars en landeigenaren, volledig gesteund door de wethouder maar ik krijg sterk het idee dat het een prachtig verhaal aan het worden is met veel belang voor de gemeenschap maar dat er niet geluisterd wordt naar geluiden uit die gemeenschap. Het uiteindelijke belang is ongetwijfeld weer veel geld voor de projectontwikkelaars, veel geld voor de landeigenaren en een hoop ellende voor de bewoners. Het belang van de wethouder is mij niet duidelijk. 
 • Ook

  9 maanden geleden
  Dit is onzin wat u nu schrijft, dit artikel gaat terecht over de zeer twijfelachtige kwaliteit van een groenflinks wethouder en dus n i e t over ambtenaren die overigens slechts beleid moeten uitvoeren dat door zo'n wethouder wordt bedacht aan de hand van opvattingen van de gemeenteraad.
 • PeterSchuurstra

  9 maanden geleden
  Wist niet dat er zoveel abonnees in Millingen wonen.
 • Gerrit

  9 maanden geleden
  Lekker in  NIjmegen laten zulke figuren. 
 • Bolle

  9 maanden geleden
  Er zijn zeker agenda’s . Privé en politiek. Deze wethouder kan alleen niet synchroniseren daarom zulke tegenstrijdige uitspraken.

Nijmegen e.o.