Het conflict draait om de verdeling van de kantine-opbrengsten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het conflict draait om de verdeling van de kantine-opbrengsten. © Theo Peeters

Wethouder wil lijmpoging voor breuk Achilles en Germania: ‘Desnoods vragen we KNVB om mediation’

GROESBEEK - Annelies Visser, de Berg en Dalse wethouder van sport, wil in gesprek met Achilles '29 en Germania om te bezien of de breuk tussen de Groesbeekse voetbalclubs nog te lijmen valt. ,,Desnoods vragen we de KNVB om mediation: die heeft daar ervaring mee”, aldus Visser (Polderbreed).

5 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Terug naar het jaren 50 DDR complex van voorheen Derks. Zal ie gezellig vinden. eindelijk weer thuis.
 • Harm Derksen

  2 maanden geleden
  Waar ligt het probleem? Achilles gaat gewoon weer terug naar De Heikant. Alles ligt daar te wachten. En het hoort niet meer van de familie Derks en de nieuwe eigenaar wil hun graag terug hebben.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Dus je bent bij een andere vereniging te gast en je gaat stampij zoeken omdat je een deel van de opbrengst uit andermans kantine opeist. Tja, dan heb je het niet helemaal begrepen. Achilles denkt nog steeds de wannabe profclub te zijn. In de praktijk is het een gewone amateurclub met een reputatie om ieder seizoen te degraderen (tenzij een seizoen afgebroken wordt).
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  In juli volgend jaar loopt de huur af voor Achilles en Pjotr van der Horst weet ‘100 procent zeker’ dat het zijn club zal lukken om komend seizoen een geschikte accommodatie te vinden. Wat valt er dan te bemiddelen? Ik denk dat Pjotr de mate waarin andere clubs op Achilles zitten te wachten sterk overschat...
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  Als Van der Horst er zo zeker van is dat Achilles in juli 2022 een ander complex zal hebben gevonden dan is er toch geen probleem?

Nijmegen e.o.