De kerk in Groesbeek-De Horst.
Volledig scherm
PREMIUM
De kerk in Groesbeek-De Horst. © Theo Peeters

Wie wordt de eigenaar van de kerk in De Horst? Rechter moet knoop doorhakken

GROESBEEK - Wie wordt de eigenaar van de kerk in De Horst: Pieter Spierings uit Nijmegen of Harold Bons uit De Horst? Daarover zal de rechter een oordeel moeten vellen.

5 reacties

 • Ook

  2 maanden geleden
  Ik begrijp niet wat BONS c.s eigenlijk willen, ze hebben geen geld om iets op te bouwen in het gebouw aangezien ze hun plannen willen laten financieren door de gemeente. SPIERINGS heeft wel geld en een duidelijk plan en kan direct van start gaan. Is dit nu typisch voor de Horst om zo te reageren? Het gebouw staat al jaaaaaaren leeg nota bene!
 • Peter Looman

  2 maanden geleden
  De kerk staat jaren leeg. Niemand wil iets met het gebouw. Eindelijk wordt er een koper gevonden en nu gaan (vertegenwoordigers van) de bewoners procederen. Beste Horstenaren, jullie hebben kans genoeg gehad en deze niet gepakt. Neem als volwassen mensen je verlies. .
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  Moet toch niet al te moeilijk zijn voor de rechter. Wie is (was) juridisch eigenaar, Ik vermoed dat dat het parochie bestuur is/was.
 • Roland

  2 maanden geleden
  Leuk zo'n mondelinge koop met de pastoor, echter gaat deze niet over de verkoop. Eens kijken of ik geld kan krijgen voor mijn leaseauto ...😉
 • D P

  2 maanden geleden
  Wat een poppenkast zeg.... Is het eindelijk verkocht na zoveel jaren, komt de Horst weer eens om de hoek kijken. Stelletje kleine kinderen
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Nijmegen e.o.