Het sportterrein van Achilles'29 en de oude kippenfarm gaat helemaal weg en er gaat straks een heleboel nieuwbouw plaatsvinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het sportterrein van Achilles'29 en de oude kippenfarm gaat helemaal weg en er gaat straks een heleboel nieuwbouw plaatsvinden. © Theo Peeters

Wijk met 200 huizen op terreinen Achilles en kippenboer in Groesbeek

GROESBEEK - De komende zes, zeven jaar moet er een wijk van zo’n 200 huizen komen op het voormalige sportcomplex De Heikant van voetbalclub Achilles ‘29 aan de Cranenburgsestraat en de daarachter gelegen kippenschuur.

5 reacties

 • Richardson D

  1 jaar geleden
  Vandaar dat de familie Derks Achilles de afgrond in duwde? Wederom komt de ware aard van deze familie naar boven. Wat er voor die kroeg van hun gebeurde praat in absoluut niet goed, maar het was wel een typisch gevalletje van karma.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  @Harm Derksen: Oh, dat geld gaan ze vast en zeker proberen terug te krijgen door mensen in de bijstand te treiteren en bespioneren met online rechercheurs. Die zijn makkelijk te pakken. De grote fraudeurs komen altijd met hun geld weg. Zo gaat dat in de bananenmonarchie Nederland.
 • Reggie Johnssen

  1 jaar geleden
  Plan heeft gewerkt, voetbalclub lozen, bedrijf en alles verkopen, dus geen naam van de Fam op de verkoopakte, maar wel vette Cash, goed gedaan, geniaal plan. 💪🏻
 • Harm Derksen

  1 jaar geleden
  Weg 1 miljoen gemeenschapsgeld. Vind het vreemd dat de gemeente hun (ons ) niet terug gaat eisen. Subsidiegeld verdwijnt in andermans zakken.
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Tja, De een zijn dood is de ander zijn brood.