Een lange rij voor het testcentrum in het Duitse grensplaatsje Kranenburg. Mensen staan hier twee uur in de rij en in de kou.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lange rij voor het testcentrum in het Duitse grensplaatsje Kranenburg. Mensen staan hier twee uur in de rij en in de kou. © DG

Woede in lange rij voor testcentrum in Duitse Kranenburg: ‘Maar dit is toch niet normaal’

KRANENBURG- Woedend zijn ze, de honderden Nederduitsers die deze dinsdagochtend in een lange rij voor het coronatestcentrum in het Kranenburgse Bürgerhaus (dorpshuis) staan te wachten op hun beurt. Sommigen staan al twee uur in de rij.

21 reacties

 • Jos Postma

  3 dagen geleden
  Wat een enorme afgunst weer. En maar zeuren over goedkope huizenprijzen in Duitsland. Wij, die in Duitsland wonen zitten toch ook niet te klagen over al die vele Nederlanders die voor een paar euro's goedkoper willen tanken bij ons en zo graag goedkope drank bij ons willen kopen. Trouwens jullie kunnen ook gewoon een huis hier in Duitsland kopen maar hebben gewoon het lef niet. Ik zie het al voor me, al die Nederlanders die straks in Duitsland op vakantie zijn: 3 x in de week laten testen.
 • Frank vd Berg

  3 dagen geleden
  @Son , die grens is al lang en breed overschreden en de voorgestelde EU Green pass is al helemaal mesjogge. Ik doe niet meer mee, niet met de avondklok, niet met mondvodjes en van dat al. Wekelijks gewoon een kaartavond met ca 8 mensen roulerend met 20 mensen, zo van 20.30 tot ca 23.00 uur, allemaal mensen met gezinnen en werk en gaat al een jaar uitstekend, geen infecties te bekennen.
 • Son Croonen

  3 dagen geleden
  Olongren liet zich ook testen en testte positief. Zonder klachten mocht ze gewoon weer aan het werk. Zolang iedereen braaf mee blijft spelen, gaat de overheid steeds een stapje verder. Waar ligt jouw grens?
 • Frank van de Berg

  4 dagen geleden
  Wat een rust nu in Duitsland heerlijk.
 • Paul Lamote

  4 dagen geleden
  Tja, over de grens wonen heeft voor- en nadelen.
 1. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop

 2. Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebiuskerk in
  Play

  Met een negatieve uitslag eindelijk weer de Eusebius­kerk in

Nijmegen e.o.