Zanger Wolter Kroes zoekt direct zijn publiek op tijdens het zitconcert bij De Wolfsberg in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger Wolter Kroes zoekt direct zijn publiek op tijdens het zitconcert bij De Wolfsberg in Groesbeek. © Paul Rapp

Wolter Kroes bij De Wolfsberg: Een dag dat (bijna) alles mag in Groesbeek

GROESBEEK - ,,Ik ben het liefst van je bóem en gáán. Maar de mensen moeten aan tafel blijven. Ik ga dus alleen maar ballads doen.” Zanger Wolter Kroes is zaterdagmiddag de braafheid zelve voor hij het podium beklimt in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek. Zijn ‘voornemen’ houdt natuurlijk geen stand.

6 reacties

 • T Jacobs

  2 maanden geleden
  En ėėn artiest die op een terras gezellige muziek maakt waar ongeveer 30 mensen ZITTEN te eten mag niet .zelfde gemeente als Wolfsberg. Hoe is dat mogelijk.? Ik gun het iedere horecaondernemer hoor maar dit is 2 maten meten of vriendjespolitiek
 • Reggie Johnssen

  2 maanden geleden
  Live entertainment mag niet, of wacht, toch wel, als je maar op 1,5m zit. Met hoeveel aan een tafel ? Geen id, als het maar op 1,5m zit. Maar binnen mag het ook niet ? weet ik niet, ik denk op 1,5m dat het ook mag. Maar waarom mag het hier wel en daar niet ? weet ik ook niet, ik denk geen vergunning aangevraagd. Moet dat dan ? geen id…. etc etc etc
 • Henk Megens

  2 maanden geleden
  Grappig, dit mag wel doorgaan en een kermis in de zelfde gemeente niet? Raar .... Vier dagen terrasfeest. Ik gun ieder het zijne hoor, maar dit is wrang in mijn ogen.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  @Bart: Ik zou er ook van gruwelen, maar voor ons is de oplossing simpel, gewoon niet gaan. Er zijn nu eenmaal overal liefhebbers voor en deze mogen ook aan hun trekken komen.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Zit je net rustig aan een tafeltje, en dan zoiets over je uitgestort krijgen. De horror!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Nijmegen e.o.