Zanger Wolter Kroes zoekt direct zijn publiek op tijdens het zitconcert bij De Wolfsberg in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger Wolter Kroes zoekt direct zijn publiek op tijdens het zitconcert bij De Wolfsberg in Groesbeek. © Paul Rapp

Wolter Kroes bij De Wolfsberg: Een dag dat (bijna) alles mag in Groesbeek

GROESBEEK - ,,Ik ben het liefst van je bóem en gáán. Maar de mensen moeten aan tafel blijven. Ik ga dus alleen maar ballads doen.” Zanger Wolter Kroes is zaterdagmiddag de braafheid zelve voor hij het podium beklimt in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek. Zijn ‘voornemen’ houdt natuurlijk geen stand.

6 reacties

 • T Jacobs

  1 jaar geleden
  En ėėn artiest die op een terras gezellige muziek maakt waar ongeveer 30 mensen ZITTEN te eten mag niet .zelfde gemeente als Wolfsberg. Hoe is dat mogelijk.? Ik gun het iedere horecaondernemer hoor maar dit is 2 maten meten of vriendjespolitiek
 • Reggie Johnssen

  1 jaar geleden
  Live entertainment mag niet, of wacht, toch wel, als je maar op 1,5m zit. Met hoeveel aan een tafel ? Geen id, als het maar op 1,5m zit. Maar binnen mag het ook niet ? weet ik niet, ik denk op 1,5m dat het ook mag. Maar waarom mag het hier wel en daar niet ? weet ik ook niet, ik denk geen vergunning aangevraagd. Moet dat dan ? geen id…. etc etc etc
 • Henk Megens

  1 jaar geleden
  Grappig, dit mag wel doorgaan en een kermis in de zelfde gemeente niet? Raar .... Vier dagen terrasfeest. Ik gun ieder het zijne hoor, maar dit is wrang in mijn ogen.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  @Bart: Ik zou er ook van gruwelen, maar voor ons is de oplossing simpel, gewoon niet gaan. Er zijn nu eenmaal overal liefhebbers voor en deze mogen ook aan hun trekken komen.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Zit je net rustig aan een tafeltje, en dan zoiets over je uitgestort krijgen. De horror!