Volledig scherm
PREMIUM
Leon Lukassen (links met zussen Mariëlle en Joyce) neemt zaal De Vink over van Pierre Vink (rechts met Casper en Rosita Willems en Diana Vink). © Gerard Verschooten

Zaal De Vink in Ooij wordt kantoor, maar café blijft

OOIJ – Het artiestenbureau Lukassen Produkties heeft het Ooijse horecabedrijf De Vink gekocht. De zaal wordt – vanaf 1 mei – verbouwd tot kantoor voor het artiestenbureau: het café, cafetaria en de bovenzaal (tot 60 man) huurt Pierre Vink terug van Leon Lukassen.

Lukassen Produkties, met onder meer Jan en Annie Schilder in de artiestenstal, zit nu nog in een kantoorpand aan de Nijmeegse Hogelandseweg. Daar loopt het huurcontract af. Vandaar dat Lukassen op zoek was naar een andere stek. Die vond hij in Ooij, de plaats waar het bedrijf in het verleden al gehuisvest was. ,,Dit voelt een beetje als thuis komen”, zegt Lukassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.