Volledig scherm
De Zevenheuvelenweg In Groesbeek (N841) is nu nog een tachtig kilometerweg maar er zijn plannen om er hier zestig kilometer van te maken. © Theo Peeters

Zeg het maar: wordt het 60 of 80 kilometer per uur op Zevenheuvelenweg?

GROESBEEK - Moet de maximumsnelheid op de Zevenheuvelenweg 60 worden, of 80 kilometer blijven? Dat wil de provincie graag weten. En iedereen die er een mening over heeft, mag daar ook wat over zeggen. Dat kan dan nog tot en met 14 juni. 

Aanwonenden van de weg worden door de provincie persoonlijk benaderd, anderen kunnen terecht op de site van de procincie.

De peiling maakt onderdeel uit van het plan om de weg in 2022 op te knappen. De provincie kijkt samen met de hulpdiensten, zoals politie en brandweer, ook op welke plekken de weg veiliger gemaakt kan worden. Dat doet Gelderland altijd als eens in de negen jaar een wegvak uitgebreid onder de loep wordt genomen. In juni wordt op bovengenoemde site ook de uitslag van de enquête bekendgemaakt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.