Vrijwilligers Nico Heemskerk (76) en Leo Holleman (66) en boswachter Wesley Huisman leggen de laatste hand aan de brug over een nevengeul van de Bisonbaai.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers Nico Heemskerk (76) en Leo Holleman (66) en boswachter Wesley Huisman leggen de laatste hand aan de brug over een nevengeul van de Bisonbaai. © Bert Beelen

Zicht op ‘seksende mannen’ passé bij Nijmeegse Bisonbaai: bruggetje biedt uitkomst

OOIJ - De nieuwe brug bij de Bisonbaai is klaar. Wandelaars hoeven nu niet meer langs ‘blote en seksende mannen’ te lopen. Na maanden bouwwerkzaamheden is deze week de 50 meter lange brug over een nevengeul van de Bisonbaai voltooid. Daardoor is het weer mogelijk om een rondje rond de zwemplas in de Ooijpolder te maken, zonder op de drukke dijk te komen. Ook de route van de populaire Trage Tocht Ooij is daarmee weer hersteld.

63 reacties

 • Henk Jansen

  2 jaar geleden
  klachten over blote mensen? Onder welke steen hebben deze mensen gezeten? Als je niet tegen bloot kunt, moetje eens naar dat kinderprogramma kijken.
 • depapa

  2 jaar geleden
  Precies. Een zoen in het openbaar is heel iets anders dan seks. Daar hoef ik geen deelgenoot van te worden. Doe dat privé.
 • depapa

  2 jaar geleden
  In het openbaar in publiek toegankelijk gebied gaan seksen is gewoon onfatsoenlijk. Voor hetero's en homo's.
 • depapa

  2 jaar geleden
  Nudisme of een homo ontmoetingsplaats waar van bil wordt gegaan zijn wel twee totaal verschillende dingen. Nudisten moeten gewoon rustig op een nudistenstrand kunnen liggen.
 • Kerstens

  2 jaar geleden
  En volgens het artikel zijn er alleen sexende mannen. Dat is volgens jouw informatie dus onjuist.