Volledig scherm
Tonnie van Rossum. © DG

Zilveren koorspeld voor Tonnie van Rossum (88)

MILLINGEN AAN DE RIJN - Tonnie van Rossum (88) heeft de zilveren koorspeld gekregen van zangvereniging Vivace uit Millingen aan de Rijn. Dit gebeurde zaterdagavond tijdens het  Ceciliafeest van de zangvereniging in hotel Millings Centrum. 

Nadat het zangkoor in de parochiekerk de mis van de beschermheilige Sint Cecillia had opgeluisterd, werd het jaarlijkse Sint Cecilliafeest gehouden in hotel Millings Centrum.  

Waarnemend voorzitter Cor Joosten sprak de jubilaris toe: ,,In 1978 kwam jij op 48-jarige leeftijd bij het toenmalige RK Groot Gemengd Millings Zangkoor onder leiding van pastoor Soontiens, de oprichter. In 1988 werd de naam gewijzigd in zangvereniging Vivace met als voorzitter Wim Klomberg. Jij hebt in al die veertig jaar in totaal vijf dirigenten meegemaakt en het kwam zelden voor dat je een repetitie gemist hebt. Jouw plaats in het koor was je heilig, daar kwam niemand aan.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.