Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Zilveren munten gestolen bij inbraken via slaapkamerramen in Berg en Dal

UBBERGEN / BERG EN DAL - In Berg en Dal en in Ubbergen zijn zondag twee gelijksoortige inbraken gepleegd. In beide gevallen kwamen de daders naar binnen via het slaapkamerraam en wisten ze ondanks het afgaande alarm te ontsnappen. De politie is nog naar hen op zoek en wil daarom mogelijke getuigen spreken.

De inbraken vonden plaats aan de Hogeweg in Berg en Dal en aan de Parallelweg in Ubbergen. De eerste was 's ochtends tussen 09.45 uur en 14.45 uur en de tweede was wat later op de dag, namelijk tussen 13.15 uur en 16.30 uur. Het is niet bekend of de inbraken door dezelfde dader(s) zijn gepleegd. 

Wel lijken ze dezelfde aanpak te hebben. De daders zijn in allebei de huizen via het vernielde slaapkamerraam naar binnen gekomen. Hierdoor ging het alarm wel af, maar dit mocht niet baten. De daders zijn niet op heterdaad betrapt en konden in ieder geval enkele zilveren munten meenemen. Het is niet bekend of ze nog meer hebben gestolen.

De politie Berg en Dal roept via Facebook getuigen op om zich te melden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.